Vegepalsta- yhteistyö Animalian kanssa

Täällä on kaksi Lovelyveggiesiä niin innoissaan että hymyt on korvissa asti!

Teemme molemmat tätä blogia töiden ohessa ja tarkoituksena on jakaa vinkkejä perus kasvisruoasta ja innostaa ihmisiä rohkeasti kokeilemaan kasvisruokavaliota. Ja nyt olisi meidän ensimmäisen yhteistyön aika! Eläinsuojeluliitto Animalian lehti on ilmestynyt ja sieltä löytyy vegepalsta josta löytyy meidän reseptejä syksyn kokkailuihin.
Lehden sivuilta löytyy tämä keitto, lasagne ja uusi reseptimme: omenamuru jälkiruoka. Animalian jäsenlehden saa postiluukusta kun liittyy Animalian jäseneksi ja sehän käy helposti täältä . Samalla teet hyvää eläinten puolesta ja pääset lukemaan niin meidän kuin muidenkin jakamia reseptejä.

Ollaan niin innoissamme, ihanaa viikkoa kaikille lukijoille! Kertokaa miten reseptit onnistuu, kuullaan mielellämme mielipiteitä. – Lovelyveggies Reetta ja Sonja

Omenamuru
Iso vuoka 30 cm läpimitta
Taikina
100g margariinia
3 rkl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl kaurahiutaleita

Pohja
2-3 isoa omenaa (luomu tai suomalaisia)
1rkl fariinisokeria
1tl kanelia

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 c ja voitele piirakkavuoka. Pese ja viipaloi omenat ja asettele ne lomittain piirakkavuokaan niin että vuoan pohja peittyy. Ripottele päälle kanelia ja fariinisokeria.
  2. Valmista taikina nyppimällä/sekoittamalla kaikki aineet keskenään sekaisin niin että kulhoon ei jää irtonaista jauhoa ja taikina on tasainen massa.
  3. Ripottele taikina omenoiden, fariinisokerin ja kanelin päälle niin että pinnalle muodostuu taikina paloja/kokkareita. Paista uunissa 200 c noin 30 minuuttia. Taikinapaloista saa tulla kullan ruskeita ja omenoista pehmeitä, tarkkaile ettei pala. Tarjoile vaniljan makuisen kaura- tai tofujäätelön kera.
    OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa