Kuka olen

Olen Reetta, Dipl.Ravintoneuvoja ja kokkaileva nainen Helsingistä ja rakastan kaikkea hyvinvointiin, herkulliseen kasvisruokaan ja ravitsemukseen liittyvää.
Voisin puhua ravinnosta tuntikausia ja rakastan eläimiä ja luontoa.
Opetan veganista ruoanlaittoa Helsingin työväenopistoissa ja teen ravintovalmennusta.

Olen valmistunut Ravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksen koulutusohjelmassa. Koulutus perustuu uusimpaan ravitsemustieteelliseen, luontaislääketieteelliseen ja funktionaalisen lääketieteen  ravitsemustietopohjaan.
Koulutukseen kuului peruslääketieteen opinnot, ravitsemuksen perusopinnot sekä erikoistumisopinnot. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kasvipohjainen ruokavalio, siinä vasta mielenkiintoinen ala ja niin minun juttu.

Hyvinvointi ja terveellinen herkullinen kasvisruoka saa minut hymyilemään leveästi ja haluankin jakaa herkullisia ja helppoja kasvisruoka reseptejä. Kaikki käyttämäni ruoka-aineet ovat kasvipohjaisia.

Ihanaa että olet tullut sivuilleni ja haluat kokeilla reseptejä ja jakaa terveellisen elämäntavan kanssamme. Lovelyveggies  toivottaa ihania ja nautinnollisia hetkiä!

Email ja yhteistyöt: lovely-veggies@hotmail.com
Puh: 0400778608

Yhteistyötä?
Olen aina kiinnostunut blogin kaupallisista yhteistyömahdollisuuksista. Haluaisitko lähettää tuotenäytteitä tai kiinnostaisiko tehdä muuta yhteistyötä?
Jos kaupallinen yhteistyö kiinnostaa, laita meiliä – suunnitellaan yhdessä yhteistyö!

TUU MUKAAN:
http://instagram.com/lovely.veggies
http://instagram.com/reetta_lovelyveggies
https://www.facebook.com/thelovelyveggies

Suosittelemme myös käymään Vegaaniliiton sivuilla.
http://vegaaniliitto.fi/

Lovelyveggies ei vastaa virheellisistä tulkinnoista. ©Lovelyveggies 2020

Vastaa