Super duper easy cookies

Tiedättekö tunteen kun joskus sitä ’sokeri hammasta’ vaan alkaa kolottaa ja on alettava leipomaan? Meille käy välillä näin ja siitä tulikin mieleen jakaa seuraava resepti näin vapun alla: super helpot keksit.

Keksit
200g margariinia (käytimme juoksevaa)
2 dl sokeria
2 rkl siirappia
2tl leivinjauhetta
(1tl kanelia)
5 dl vehnäjauhoja

Mittaa ainekset kulhossa ja sekoita hieman jauhemaiseksi massaksi. Massa saattaa tuntua ettei se pysy kasassa, mutta pystyt muotoilemaan siitä suorakaiteen muotoisia levyjä pellille.
Tästä ohjeesta tulee noin 3 levyllistä keksejä/noin 20kpl keksejä. Laita uuniin noin 175c ja 15min. Leikkaa esim.pizzaleikkurilla levyistä suorakaiteenmallisia keksejä ja jätä jäähtymään/kovettumaan. Ja ei muuta kuin nauttimaan! Kivaa päivää kaikille ja hyvää vappua!

Do you know the feeling when you want something sweet and you just have to start baking? We know. It happens sometimes and that is why we want to share this following recipe. Just mix together 200g margarine (we used fluid), 2 dl of sugar, 2 tbsp of syrup, 2 tee spoons of baking powder, 1 tee spoon of cinnamon and 5 dl of flour. Shape your cookies on the baking tray and bake them for 15 min. in a 175 celcius oven. Enjoy! Have a great week!

keksit2

keksit1

Vastaa