Rakkaudesta luontoon

Luonto. Kuinka monet hetket olemme viettäneet luonnossa. Metsässä samoillen tai keräten marjoja, koirien kanssa tutkien paikkoja tai vain istuskellessa kalliolla…Kun kaikki ajatukset ja tehtävä-listat tuntuvat ylivoimaisilta, me monesti suuntaamme metsään. Siellä saa mielen rauhoittumaan, hengitys tasaantuu ja monet huolet kaikkoavat tai saavat perspektiiviä.
Katsomme isoja puita jotka ovat olleet täällä jo kauan ennen meitä. Kuuntelemme kun linnut laulavat, meren aallot lyövät rantaan ja kaikki tuntuu olevan juuri niinkuin pitää. Luontoon ei ole mitään lisättävää eikä poistettavaa, se on juuri niin täydellinen.

Onneksi meillä Suomessa on vielä paljon metsiä ja luontoa, ja toivottavasti on myös tulevaisuudessa.

Toivoimme että yhteys luonnon ja ihmisten välillä säilyisi ja osaisimme arvostaa luontoa ja elää sopusoinnussa niin luonnon kuin muiden eläimien kanssa. Eläimet ja luonto eivät ole täällä meitä varten vaan meidän kanssamme.

Rakkaudella Reetta

Nature. We truly love nature: forests, the ocean, rocks. When we´re stressed out or overwhelmed about things in our lives we head to the forest. It´s the best place to relax, breathe and take a break. While listening birds singing and watching the tall and big trees that we´re here long before us everything seems right. In nature, there is nothing to add or change, it´s perfect the way it is.

In Finland we have a lot of forests and lakes and that´s the best part of our little country. We wish that the connection between nature and people would stay and we could appreciate nature even more, to live in harmony with it and animals. Because nature and animals aren´t here for us but with us.

Love, Reetta


Kuvat Reetta Olli, Rosain http://www.rosain.fi

Vastaa