Raikas vihersmoothie

Hei! Odotellaan että luonto alkaa vihertää kevään merkiksi ja sen kunniaksi jaetaan meidän ensimmäinen vihersmoothie resepti. Smoothieita tehdään melkein päivittäin, mutta monesti erilaisista marjoista. Me kumpikaan ei olla oltu mitään suuria vihersmoothien ystäviä mutta tämä ohje sai kyllä meidät innostumaan ja tätä tuleekin tehtyä melko usein nykyään. Raikas, helppo, makea ja kirpeä. Hyvä aamiainen/aamupala. Olisi hauska kuulla mitä te laitatte smoothieisiin?
Pitemmittä puheitta homma menee näin:

Raikas vihersmoothie

2 banaania
2 pientä päärynää
2 kiwiä
iso kourallinen baby pinaattia
1 sitruunan mehu
1 limen mehu
noin 2 dl kauramaitoa
Vettä

Pilko ja kuori banaanit, päärynät ja kiwit ja laita ne tehosekoittimeen. Poista sitruunasta siemenet ja purista siitä ja limestä mehut hedelmien joukkoon. Lisää kauramaito ja huuhdeltu pinaatti ja surrauta kaikki sileäksi. Kaada itsellesi iso lasillinen ja nauti raikkaana aamiaisena.

Time to share our first green smoothie recipe. We´re not the biggest fans of green smoothies but this recipe is just delicious. Put in your blender the following ingredients: 2 bananas, 2 pears, 2 kiwis, big handful of baby spinach, juice of a lemon and lime, 2 dl of oat milk and water. Blend all together until it´s smooth. Enjoy as a breakfast to start your day.

Vastaa