Mansikka suupalat

on

Hei kaikille! Miten kesä on mennyt tähän asti?
Meillä on lomat vasta edessä, mutta siitä huolimatta olemme nauttineet pitkistä kesäilloista, valosta, luonnosta ja tuoreista marjoista ja kasviksista. Tällä hetkellä ruoanlaitto saa olla helppoa ja mutkatonta. Kesällä kun kaikki on parhaimmillaan, marjat, kasvikset ja hedelmät.
Suomalaiset mansikat, joko olette ehtineet maistaa? Suomalaiset mansikat ovat sellaisinaan melko täydellisiä mutta teimme tällä viikolla nopean ja kesäisen jälkiruoan mansikoista ja kaurakermavaahdosta. Kuvat puhukoon puolestaan! Söpöjä, eikös?

Mansikka suupalat

1litra suomalaisia mansikoita
1pkt vaahtoutuvaa kaurakermaa (myös vaahtoutuva soijakerma käy)
1tl sokeria
1rkl sitruunan mehua
pieni pala raastettua tummaa suklaata

Huuhtele mansikat, leikkaa mansikoiden alapuolelta pieni pala pois jotta pysyvät lautasella pystyssä. Koverra mansikoista pienet palat pois sisältä. Vaahdota kaurakerma, lisää sokeri ja purista loraus sitruunan mehua sekaan. Lusikoi vaahtoa mansikoiden päälle ja raasta tummaa suklaata päälle. Ja nauttimaan!

lovelyvegggies_mansikat1

lovelyvegggies_mansikat2

Strawberry bites

Rinse 1 liter strawberries, cut little piece in the bottom of strawberry so that they will stay still. Foam 1package oat-cream, add 1 teaspoon sugar and squeeze of lemon. Add the cream on top of the strawberries and grate some dark chocolate on top. Enjoy!

Vastaa