Leffapäivä ja vegaanisia herkkuja

on

Olemme jo jonkin aikaa miettineet mitä kaikkea haluaisimme jakaa tämän ihanan blogimme kautta. Vegaaninen elämäntapa on suuri osa elämäämme mutta koemme myös ihmisten oikeudet ja erityisesti naisiin kohdistuvat, erityisen tärkeinä. Valotamme näitä asioita hieman myöhemmin mutta nyt haluamme jakaa päivän elämästämme johon kuului ajatuksia herättävä leffapäivä ja tietenkin vegaanisia snackseja läheisestä Ruohonjuuresta.

I feel pretty- elokuva tuli viime viikolla ensi-iltaan ja sitä tähdittää upea Amy Schumer. Yksi hauskimmista ja suorasanaisimmista naisista. Elokuva kertoo naisesta jolla on paha itseluottamuksen puute mutta johon tulee suuri muutos kun hän kolauttaa päänsä. Sen enempää emme leffasta kerro, käykää ihmeessä katsomassa.

Itseluottamus tai oikeastaan sen puute on asia jonka kanssa olemme molemmat painineet vuosia mutta pikku hiljaa siihen on tullut muutosta. Oli aikoja jolloin emme pystyneet katsomaan edes omaa peilikuvaamme…mutta koska haasteet ja ongelmat ovat elämässä aina muutoksen mahdollisuus, pikku hiljaa oman itsetuntemuksen kautta kumpikin meistä on luomassa hyvää itseluottamusta ja rakkautta itseään kohtaan. Miten tunnet itseäsi kohtaan heijastuu elämän joka osa-alueelle. Ulkonäöllä on hyvin vähän tekemistä asian kanssa, oma sisin on korjattava ensin. Joten miten puhut itsellesi, miten kohtelet itseäsi ja miten rakastat itseäsi? Kaikki lähtee sinusta.

Rakkaudella Reetta&Sonja Lovelyveggies

Last Saturday we saw a movie- ´I feel pretty´ (with gorgeous Amy Schumer) and it made us think that how you feel about yourself it has very little to do with how you look. But it has everything to do with how you feel inside. How you love yourself. How you treat yourself. We have had our own issues with our self-esteem, but little by little we are founding ourselves again. We are not perfect, but we have learned that there is only one me, like there is only one you. We are beautiful and so are you, so beautiful.

Love Reetta&Sonja Lovelyveggies

Hieman terveellisempi vaihtoehto sipseille- vegaaniset kvinoa juustonaksut

Tuhti energiapatukka- nam!

Vastaa