Kurkumalattea kiitos

Hei! Onko kuinka moni teistä nauttinut kurkumalattea? Todellista terveysjuomaa joka on myös ihan todella maukasta! Tutustuin tähän uutuuteen ystäväni kautta ja koko syksy on tullut tehtyä kotona kuppi jos toinenkin. Kurkumaa ja inkivääriä sisältävä juoma on loistava flunssan karkottaja ja terveysjuoma. Tässä ohje. – Sonja

2 dl cashewmaitoa tai mantelimaitoa tai kauramaitoa (olen kokeillut tehdä kurkumalatten jokaiseen ja lemppari on vaikea valita)
1 tl jauhettua kurkumaa
0,5 tl inkiväärijauhetta
Kookossokeria
1 tl ceylon kanelia
ripaus kardemummaa

Kuumenna kattilassa valitsemasi kasvimaito ja lisää mausteet. Sekoita ne sekaisin kunnolla vispilän avulla ja ota juoma pois liedeltä kun maito alkaa kiehahtaa. Kaada lempimukiisi ja nauti.

How many of you enjoy turmeric latte regularly? I’m obsessed with this health drink! Perfect to boost your immune system and tasty as what. I prepare it like this: Heat 2 dl of your favorite plant based milk in a pan and add seasoning: 1 tsp of turmeric powder, 1 tsp of cinnamon (ceylon), 0,5 tsp of ginger powder, coconut sugar and hint of cardamon. Heat until it’s almost boiling and stir well. Enjoy from your favorite mug.

lovelyveg_kurkuma2

 

Vastaa