Helppoja arkiruokia ja kasvisruoka reseptit

Helppoja arkiruokia
Kevät on vihdoin saapunut! Miten ihanaa on kun aurinko lämmittää ja linnut laulavat niin kauniisti…Näin kirjoitin muutama päivä sitten kun aloitin tätä kirjoitusta, mutta juurikin nyt taivaalta sataa räntää ja lämpötila on laskenut huimasti. Mutta niinkuin elämässä monet asiat, on tämäkin väliaikaista joten eiköhän se lämpö ja kevät palaa taas pian takaisin.

Olen kertonutkin että opiskelen parhaillaan Ravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksessa. Koulutus perustuu uusimpaan ravitsemustieteelliseen, luontaislääketieteelliseen ja funktionaalisen lääketieteen  ravitsemustietopohjaan.
Muutama viikko sitten sain opiskelut siihen pisteeseen että suurin osa kursseista on käyty ja aloitan viimeiset harjoitusasiakkaat ravintoneuvontaan. Joten nyt löytyy myös varmasti aikaa myös rakkaalle blogillemme. Instagramin puolella ollaan kyllä aktiivisia joten jos et vielä seuraa meitä niin linkkaan alle tilimme.
Lovelyveggies
Reetta Lovelyveggies

Joten tällä kertaa jaamme viikkojen varrella tehtyjä helppoja arkiruokia jotka valmistuvat nopeasti ja suhteellisen helposti. Kasvisruoka reseptit löytyvät alla olevien kuvien linkeistä.
Kun me teemme salaatteja, keittoja tai kulhoruokia ovat ne runsaita, täynnä vitamiineja ja hivenaineita ja maistuvat hyvälle. Kehoa kannattaa helliä tuoreella ja monipuolisella ravinnolla.
Toivottavasti inspiroidut kuvien mukaisista ruoka-annoksista, kurkkaa alta kasvisruoka reseptit!
Ihanaa kevättä ja hyvää oloa jokaiselle 🙂

– Reetta, Lovelyveggies


Samantyylisen salaatti ohjeen löydät täältä


Kookos-curry keiton ohjeen löydät täältäKulhoruoka ohjeen löydät täältä 

Seuraatko meitä jo somessa?
https://www.instagram.com/lovely_veggies/

Vastaa