Hetkessä elämistä-living in the moment

Kuinka ihanaa elämän pienistä hetkistä nauttiminen on ja kuinka vaikeaa se joskus on. Elämä on välillä kiireitä ja tehtäviä täynnä, jolloin tuntuu että vaikka pysähtyy niin mielessä pyörii tuhat asiaa. Olemme molemmat sellaisia että kun johonkin lähdetään mukaan se tehdään täysillä, joka aiheuttaa joskus sitä että on vaikeaa pysähtyä ja pysäyttää ajatuksia.
Mutta koska elämässä tärkeintä on aina tämä hetki, pitäisi siitä tehdä itselleen mieluisa. Me rauhoitamme mieltä ja poistamme stressiä joogaamalla, urheilemalla, meditoimalla tai ihan vain kävelyllä luonnossa.
Pysähdy, hengitä syvään, ole läsnä juuri tässä.

Lauantai päivä, aurinko paistoi niin lämpimästi, otimme viltin ja suuntasimme meidän yhteen lempipaikoistamme, kalliolle kukkulalle. Kuinka kaunis ja rauhoittava luonto voikaan olla.
Minkälaisia rentoutumiskeinoja sinulla on? Nautinnollista kesää juuri sinulle rakas lukijamme
<3 – Reetta&Sonja
___

How wonderful it is to enjoy the little moments of life and in the other hand how difficult it´s sometimes. Sometimes life is busy and filled with tasks and responsibilities, so it might feel like that even though when we stop, a thousand things revolve in our minds.

But because life is always just this exact moment, you should make it the best you can and just like you always dreamed of. We relax, calm our minds and remove stress by yoga, sports, meditation or just walking in the nature. Nature can be so beautiful and soothing.

Stop, take deep breaths, be grateful and present just here in this moment.

On Saturday day, the sun was shining warmly, so we took a blanket and headed to one of our favorite spots on the rocks of this forest close to our homes. How do you relax?
Have a relaxing summer, remember to respect the nature, it gives us a lot to be grateful for
<3 – Reetta&Sonja

 

Vastaa