Helpot pannarit

Hei!

Aamupala/aamiainen reseptiä pukkaa, nimittäin ihanat ja helpot pannarit. On muuten sen verran terveellisetkin että ei haittaa vaikka menisi kasa jos toinenkin viikonlopun aikana. 🙂
Pannarit ovat usein jälkiruokaa mutta nämä vehnättömät, kananmunattomat ja maidottomat amerikkalaiset pannukakut ovat loistavia viikonlopun kiireettömiin aamuihin.

Aamupala pannarit
(n. 10 kpl)

6 dl kaurahiutaleita
3,5 dl mantelimaitoa
1 rkl kookosöljyä
1 tl kanelia
3 tl kookossokeria (jos laitat valkoista sokeria huomioi määrä, kookossokeri ei ole niin makeaa maultaan)
2,5 mustunutta/pilkullista banaania (loput pannareiden päälle)
1 vaniljatanko tai esanssia maun mukaan

Laita kaurahiutaleet tehosekoittimeen ja surauta ne jauhoksi. Lisää kasvimaito ja surauta tasaiseksi massaksi. Lisää banaanit ja jatka surauttelua. Kaada seos kulhoon ja lisää siihen kookosöljy (huom. juoksevana), kaneli, kookossokeri ja vaniljatangon siemenet. Taikina on paksuhkoa. Paista paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman rasvaa kunnes pinta ns. kuplii. Siinä vaiheessa käännä pannukakku ja ruskista toiselta puolelta. Katso että pannu on pinnoitteeltaan sellainen mihin ei tartu. Käännä ja paista toinen puoli niin että pannukakku on kypsä ja saanut väriä. Nauti mansikoiden ja vaahterasiirapin kera.

Breakfast pancakes
(about 10 pancakes)

6 dl rolled oats
3,5 dl almond milk
1 tbsp coconut oil
1 tsp cinnamon
3 tsp coconut sugar
2,5 ripe bananas (the rest of the half a banana goes on top of the pancakes)
1 vanilla pod or flavoring

Blend rolled oats in a blender until it’s flour. Add almond milk and blend. When smooth add bananas and blend. Pour batter in a bowl and add coconut oil, cinnamon, coconut sugar and vanilla seeds. Bake the pancakes on a non-stick frying pan on a low heat both sides until done with a nice brown color.

Aamiainen, aamupala, jälkiruoka, pannarit, pannari, letut, jälkiruoka, terveellinen

Vastaa