Hamburgers anyone?

On ollut aikaa kun viimeksi ollaan päivitelty tänne reseptejä. Lovelyveggiesit ovat viime aikoina tottahan toki kokkailleet ja hakeneet inspiraatiota. Tuntuu että kevät alkaa pikku hiljaa saapumaan ja aurinkoakin näkee hieman enemmän. Ja tuo valo joka alkaa vahvistumaan päivä päivältä antaa paljon energiaa. Vaikka kesään onkin vielä aikaa on seuraava resepti loistava tarjoiltava esim. grillijuhliin ja maistuu varmasti kaikille.
Hampurilaiset. Ne ovat hyviä ja piristäviä arkiruokailun lomaan. Kotitekoiset hampurilaiset ovat terveellisiä, maukkaita ja juuri sellaisia kun haluat. Parempaa pikaruokaa. Meidän hampurilaisissa pihvinä toimii mustapavuista tehty kasvispihvi joka on loistava proteiinin lähde niin kuin pavut yleensäkin. Avokadosta saa kermaista kasvismajoneesia ja seuraksi perunoita. Vatsa hymyilee eikä syyllisyys paina.
– Reetta

hampurilainen

Hampurilaiset syntyvät näillä aineksilla:
Kasvispihvi
1prk valmiita mustapapuja
Valkosipulia
Suolaa
Pippuria
Ketsuppia
Sinappia
Korppujauhoja
Kasvispihvien valmistus on hyvin yksinkertaista, huuhtele valmiit pavut, murskaa niitä hieman, lisää valkosipuli ja muut mausteet ja yhdistä korppujauhojen kanssa. Muotoile pihvin malliin ja paista uunissa noin 200c 15-20min.

Avokado majoneesi
Avokadoa
Valkosipulia
Suolaa
Pippuria

Perunat
Oliiviöljyä, suolaa ja pippuria, yrttejä- leikkaa haluamasi muotoon ja paista uunissa noin 20-30min 200c.

Sämpylöitä

Hampurilaisten väliin voi laittaa tomaattia, salaattia, ketsuppia ja sipulia.

Hamburgers. We love them, homemade of course. Our hamburger steak is made of black beans, so you get a lot of protein and our majonese is the result of avocados. Creamy and delish! Potatoes for side.
You need black beans, garlic, salt, black pepper, ketchup, mustard and breadcrumbs to make the hamburger steaks. Just mix all together and it’s done. Simple as that! Bake in 200 celsius oven for about 15-20 min.
For the majonese you need avocados, garlic, salt and pepper. Just mix all together and it’s done.
Potatoes: cut the potatoes shape you like, add olive oil and salt and pepper. Bake in 200 celsius oven for about 20-30 min. Inside the hamburgers you can put what you want but we added tomato slices, lettuce leaves, ketchup and onions. Perfect for barbecue party or just to brighten up the week.

Vastaa