Ajatuksia ja kuvia Berliinistä

Hei!
Kävimme tutustumassa helmikuun lopussa Berliiniin. Olimme kuulleet ja lukeneet paljon kaupungin kasvisruoka-tarjonnasta ja kiinnostuimme näkemään mikä on tämä historiallinen ja suuri kaupunki.

Tunnelma oli kiinnostava ja kaupunki tuntui jollain tavalla hyvin tutulta. Historia näkyi kaupunkikuvassa voimakkaasti. Vierekkäin olivat erittäin vanha rapistunut rakennus ja moderni uusi lasinen rakennus. Kahviloita ja ravintoloita oli paljon ja vaikka emme niinkään käyneet vegaaniravintoloissa saimme silti valittua listalta helposti syötävää. Kasvisruoka näkyi ihan eri tavalla Berliinin katukuvassa kuin täällä ja sitä tarjottiin niin burgeriravintolassa (jossa oli jopa 4 vegaanista vaihtoehtoa) kuin kahviloissa kakkupaloina. Hotellimme lähellä Mitten alueella oli ihana luomu kauppa nimeltä Bio Company josta haimme aamupalat ja naposteltavat ja ah, viinit. Kaupan jokaiseen tuotteeseen oli merkattuna onko tuote vegaaninen, oi miten ihanaa!

Kävimme myös ihmettelemässä Berliinin muuria ja sen taideteoksia joita harmaa betoninen pinta oli saanut koristeeksi. Maalaukset olivat hyvin kantaaottavia ja pysäyttäviä. Historiaan viitattiin monissa paikoissa, mm. viimeisen Berliinin iltamme ravintolassa Hummus & Friends seinällä ja tarjoilijoiden paidoissa luki ”Make hummus not walls”.

Ihana kaupunki jossa tunsimme olomme erittäin tervetulleeksi ja josta jäi vielä paljon koettavaa, joten varmasti käymme uudelleen!
Let´s keep the world beautiful!
Reetta&Sonja

Aamiainen á la Lovelyveggies. Smoothie, kahvia, soijamaitoa, hedelmiä, hummusta, falafeleja, avokadoa, soijajugurttia ja tuoreita sämpylöitä.


Bio-Company luomukaupassa ihastelemassa ja ostoksilla. Kaikissa tuotteissa vegaani- merkintä.

Lounaalla Dean&David- ravintolassa. Tuorepuristetut mehut ja runsaat salaatit.

Jäljellä olevaa osaa Berliinin muurista East Side Galleryssa

 


Pizzaaaaa!!! Veggie- pizza

Jälkiruoaksi porkkanakakkua ja teetä ihastuttavassa Teehuoneessa.

Burgerit Peter Pane- ravintolassa. Isot ja herkulliset annokset.

Hummus&Friends- ravintolassa. Oi miten herkullista ruokaa!

Vastaa